Aquest som jo!

Aquest som jo!
També em sé divertir...

dimarts, 5 de juny del 2012

Una historieta...

1. Escriu una història on apareguin els següents personatges: un llibre, una capceta màgica, un nin i una ovella. Imaginació al poder!
 Això era i no era un nin que tenia un llibre dins una capceta màgica, el nin tenia 13 anys i un dia la seva mascota Joana, que era una ovella, li va tomar la capceta màgica i es va obrir i va sortir el llibre, el nin no se'n recordava que tenia aquell llibre dins aquella capceta i com que esta tot sol i aburrit es va a posar a llegir el llibre.
Aquell llibre va ser tan divertit, que el nin va escriure a un paper que es volia ficar dins la història que contava el llibre, despres el va ficar dins la capceta màgica i la va tancar.
El nin se'n va anar a dormir i la capceta no va fer res, quan el nin ja dormia es va ficar dins aquella història tan maravellosa i divertida, que quan es va despertar la seva ovella Joana es va morir. El nin va escriure un paper posant que volia donar la seva vida a la seva mascota Joana. El nin no podia esperar més i se'n va anar a dormir l'horabaixa, i quan es va despertar el nin es va convertir amb l'ovella Joana i així tenien vida tots dos.

 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada